Landskrona BoIS välkomnar pojkar och flickor födda 2013 till fotbollsträning i föreningen. Vi erbjuder närhet till träningsplan, bra träningstider och fotbollsträning i en anrik förening. Fotbollsträningen i denna ålder är lek under seriösa och strukturerade former och vi tycker att barnen ska få en bra utbildning från första början!

I augusti startar vi knatteskolan på två platser i Landskrona och träningarna pågår i 45 min under ledning av tränare från klubben. Träningarna erbjuds på följande platser och tider

Måndagar: Dammhagskolan 17.00-17.45 med start 26 augusti. Träningarna sker på “multi-arenan” på skolgården
Onsdagar: Landskrona IP 17.00-17.45 med start 28 augusti
 
All träning sker utomhus under hösten och vi har alltid tränare på plats oavsett väder.

Kostnad: 950 SEK.  

I avgiften ingår följande: Landskrona BoIS t-shirt, shorts, fotbollsstrumpor och fotboll från NIKE, vattenflaska, gympapåse och medlemsskap i föreningen 2019. Samtliga klädpaket är i storleken 122-128

Ledare/föräldrar: Landskrona BoIS erbjuder ledarledda träningar i åtta veckor, därefter måste föräldrar ta över ledarskapet för grupperna successivt. Föreningen kommer dock att stötta grupperna så länge det behövs. Vi ser dock att föräldrar hjälper till så snart som möjligt. Alla föräldrar som fortsätter som ledare erbjuder föreningen både intern utbildning och fortlöpande extern utbildning genom Skånes Fotbollsförbund. Ju fortare föräldrar kommer in och hjälper till desto mer tid får vi att hjälpa er komma in i ledarrollen på ett bra sätt. 

Anmälan görs via följande länk: https://sportadmin.se/book/?F={E6C24896-6BCA-4E70-8E03-7895630E5666}#

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS