Våra tre äldsta lag hade en tuff helg resultatmässigt då alla förlorade

U19 vs BK Olympic (3-4)
U19 fick en bra start borta mot Malmölaget BK Olympic och ledde efter 20 minuter 0-2 efter två mål av Max Mårtensson. Tyvärr lyckades laget inte förvalta sina lägen att utöka sin ledning trots stundtals bra spel. Istället stack hemmalaget upp med vassa omställningar och kunde gå till halvtidsvila med 3-2 och dessutom med en man mer efter Jihad Fakhouri fått två gula kort i slutet av första halvlek. Olympic utökade även till 4-2 i inledningen av andra halvlek innan BoIS fick in en reducering.
Mål: Max Mårtensson 2, Edvin Istrefi

U17 vs Ängelholms FF (1-2)
U17 spelade sin tredje match för året mot ÄFF och denna gång på bortaplan. De två tidigare matcherna hade slutat med varsin seger så alla var inställda på att det skulle bli en tight och svår match – vilket det även blev. Första halvlek var en jämn tillställning där ÄFF tog ledningen innan BoIS kvitterade. I andra halvlek tog de randiga gästerna över spelet och tryckte ner ÄFF under långa perioder och hade bland annat två bollar i stolpen och en missad straff. Trots övertaget var det ÄFF som tog med sig alla tre poäng från matchen efter de förvaltat en av sina få offensiva aktioner och satt dit segermålet. Mål: Osama Khattab

U16 vs Halmstads BK (1-4)

Ett skadedrabbat U16 tog emot serieledande Halmstad och gästerna visade tämligen omgående varför de är serieledare. De satte en hög press som BoIS hade svårt att spela sig ur och man förvaltade även misstagen hemmalaget gjorde till sin favör och tog ledningen med 0-2 innan halvtid. I andra halvlek utökade HBK sin ledning innan BoIS reducerade genom ett klassmål av Anthony Martinez Diaz som cykelsparkade in bollen. Mål: Anthony Martinez Diaz

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS