U19 slog serieledarna och U17 fortsätter visa fin form.

U19 vs Lunds BK (2-1)
”Krubban” besökte Landskrona IP som serieledare och det blev en jämn och intensiv match av derbykaraktär över 90 minuter där BoIS till slut fick med sig alla poäng. Det var annars Lund som började bäst och även tog ledningen innan BoIS jobbade sig in i matchen och tog över initiativet även om de riktigt farliga målchanserna uteblev. Lund såg under långa stunder inte ut som serieledare utan var väldigt idéfattiga och spelade en rätt primitiv anfallsfotboll. Avgörandet kom med minuter kvar när Melker Heier från nära håll satte 2-1. Mål: Asmir Karalic, Melker Heier

Se målen: http://www.hudl.com/video/2/264155/5d78b8ba7bd2d6127022bd2a

U17 vs IF Limhamn/Bunkeflo (5-0)
U17 fortsätter jaga Mjällby i toppen och tog sin fjärde raka seger när Limhamn/Bunkeflo besegrades på IP. Första halvlek var dock en sval historia från de randiga även om de gick till halvtidsvila med 1-0. I andra halvlek vred hemmalaget upp tempot och gjorde ytterligare fyra mål och slutresultatet skrevs till 5-0. Mål: Osama Khattab 3, Jazz Johansen 2

Se målen: http://www.hudl.com/video/2/376855/5d78ba2c4797e50d90bec449

U16 vs Örgryte IS (2-4)
U16 besökte Göteborg och Örgryte den gångna helgen och där hemmalaget tog ledning i mitten av den första halvleken som var en jämn tillställning. I inledningen av andra halvlek gör BoIS två snabba mål, dock tvingas man till byten vilket gör att rytmen rubbas och ÖIS gör två mål och återtar ledningen. I slutet när BoIS pressar på för en kvittering kontrar ÖIS och avgör matchen med sitt fjärde mål för dagen. Mål: Melvin Kindberg 2