U19 och U17 spelade sina sista seriematcher för året

U19 vs IFK Hässleholm (9-4)
Sista matchen var av akademisk betydelse då U19 redan var klara serietreor. Gästerna IFK Hässleholm chockade hemmalaget genom att ta ledningen med 0-2 redan efter 10 minuter vilket resulterade i två tidiga byten för hemmalaget och när halvtidssignalen ljöd hade BoIS vänt till 6-2. Andra halvlek blev således en transportsträcka och slutresultaten skrevs till 9-4. Mål: Asmir Karalic 3, Hampus Nilsson 2, Luka Petrovic, Edvin Istrefi, Elias Saber, Emil Jönsson

Se målen http://www.hudl.com/video/2/264155/5d9afe1864e9090d6cc74d73

U17 vs Mjällby AIF (5-3)
Gästerna Mjällby var inför matchen redan klara seriesegrare, BoIS å sin sida hade en hedrande andraplats att spela om. Hemmalaget tog tidigt kommandot i matchen och efter 30 minuter stod det 3-0 till de randiga. Därefter blir BoIS bekväma, tar dåliga beslut vilket leder till att Mjällby kommer ikapp till 4-3 innan BoIS stänger matchen med matchens sista mål. U17 slutar därmed tvåa bakom Mjällby i sin serie. Mål: Camil Jebara 2, Osama Khattan 2, Liam Assaf

U16 vs Ängelholms FF (2-0)
U16 har haft en tung höst men äntligen kom en trepoängare när Ängelholm gästade Landskrona IP. BoIS gör en gedigen taktiskt insats där man spelar lite annorlunda jämfört med tidigare matcher. Ett flertal spelare får testa ett nytt spelsystem och nya positioner. Segern var dessutom något i underkant då man inte förvaltar sina målchanser.U16 har ytterligare en match kvar innan man är klara med årets seriespel. Mål: Florent Behrami, Ideal Hasanja