Tävlingsmatcherna för våra äldsta lag är igång i Ligacupen. P19 och P17 startade med segrar medan P16 tappade segern i slutminuterna

P19 vs Halmstad BK 3-0
P19 spelar A-slutspel i Ligacupen och har hamnat i en tuff slutspelsgrupp där övriga lag spelar i Juniorallsvenskan Elit. En inspirerande uppgift där laget får möta regionens bästa lag i bra matcher. Första matchen spelades borta mot Halmstad och de randiga fick en bra start med tidig ledning med 2-0. En väl genomförd matchplan gjorde att hemmalaget inte skapade några riktigt heta chanser trots ett stort bollinnehav. I början av andra halvlek gjorde Osama Khattab sitt tredje mål och HBK orkade aldrig sätta något tryck efter det. Mål: Osama Khattab 3
Se målen: https://www.hudl.com/video/2/264155/5e3816bc90f8fe09a01eb2c2

P17 vs IFK Värnamo 3-2
P17 tog emot IFK Värnamo i årets första match på IP. Efter en jämn första halvlek som slutade 1-1 tog BoIS över i andra halvlek och gick ifrån till 3-1 och hade god kontroll på matchen, man hade ett övertag spelmässigt men de riktigt giftiga chanserna uteblev. Värnamo reducerade i slutet av andra halvlek men kom aldrig riktigt nära. En positiv start för P17 som har många nya spelare inför säsongen. Mål: Esslam Al-Kafafi 2, Frans-Gorm Petersson
Se målen: https://www.hudl.com/video/2/376855/5e38173c5cb3850b50b4926c

P16 vs BK Olympic 3-4
Sist ut denna helg var P16 som tog emot BK Olympic, ett lag man mötte i höstens seriespel och där de grönklädda var klart bättre och vann rättvist. Under söndagens match var det tydligt att de randiga med nya spelare och ny tränare tagit stora steg i sin utveckling under vintern. De randiga startade med en hög och aggressiv press och skapade ett flertal bra lägen, utöver en handfull halvchanser hade man en boll i ribban, en i stolpen, en missad straff och ett missat friläge trots det var det gästerna som gick till halvtidsvila med 0-2.
I andra halvlek växlade BoIS upp tempot än mer och både kom ikapp och tog ledningen, tyvärr skulle det inte hålla i sig hela vägen utan Olympic lyckades vända på matchen igen i slutminuterna och tog alla tre poängen.
Mål: Andi Zejnullahu, Anthony Martinez Diaz, Milton Olin

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS