Tävlingsmatcherna för våra äldsta lag är igång i Ligacupen. P19 och P17 startade med segrar medan P16 tappade segern i slutminuterna

P19 vs Halmstad BK 3-0
P19 spelar A-slutspel i Ligacupen och har hamnat i en tuff slutspelsgrupp där övriga lag spelar i Juniorallsvenskan Elit. En inspirerande uppgift där laget får möta regionens bästa lag i bra matcher. Första matchen spelades borta mot Halmstad och de randiga fick en bra start med tidig ledning med 2-0. En väl genomförd matchplan gjorde att hemmalaget inte skapade några riktigt heta chanser trots ett stort bollinnehav. I början av andra halvlek gjorde Osama Khattab sitt tredje mål och HBK orkade aldrig sätta något tryck efter det. Mål: Osama Khattab 3
Se målen: https://www.hudl.com/video/2/264155/5e3816bc90f8fe09a01eb2c2

P17 vs IFK Värnamo 3-2
P17 tog emot IFK Värnamo i årets första match på IP. Efter en jämn första halvlek som slutade 1-1 tog BoIS över i andra halvlek och gick ifrån till 3-1 och hade god kontroll på matchen, man hade ett övertag spelmässigt men de riktigt giftiga chanserna uteblev. Värnamo reducerade i slutet av andra halvlek men kom aldrig riktigt nära. En positiv start för P17 som har många nya spelare inför säsongen. Mål: Esslam Al-Kafafi 2, Frans-Gorm Petersson
Se målen: https://www.hudl.com/video/2/376855/5e38173c5cb3850b50b4926c

P16 vs BK Olympic 3-4
Sist ut denna helg var P16 som tog emot BK Olympic, ett lag man mötte i höstens seriespel och där de grönklädda var klart bättre och vann rättvist. Under söndagens match var det tydligt att de randiga med nya spelare och ny tränare tagit stora steg i sin utveckling under vintern. De randiga startade med en hög och aggressiv press och skapade ett flertal bra lägen, utöver en handfull halvchanser hade man en boll i ribban, en i stolpen, en missad straff och ett missat friläge trots det var det gästerna som gick till halvtidsvila med 0-2.
I andra halvlek växlade BoIS upp tempot än mer och både kom ikapp och tog ledningen, tyvärr skulle det inte hålla i sig hela vägen utan Olympic lyckades vända på matchen igen i slutminuterna och tog alla tre poängen.
Mål: Andi Zejnullahu, Anthony Martinez Diaz, Milton Olin

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS