Landskrona BoIS inleder ett samarbete på ungdomssidan med Philip Anderssons moderklubb Teckomatorps SK. Samarbetsavtalet innebär att Landskrona BoIS kommer bidra med tränar- och spelarutveckling i TSK. Sedan tidigare finns det ett liknande avtal med Svalövs BK och Marieholms IS.

Tobias Celedon om samarbetet
Först och främst tycker jag det är otroligt kul att vi kan inleda ytterligare ett samarbete med en klubb i vårt närområde. Vi har en tydlig målsättning att knyta så många samarbetsavtal som möjligt med ungdomsföreningar med bra verksamhet. Syftet med samarbetet är att höja utbildningsnivån både på ledare och spelare vilket kommer ge oss en starkare fotbollsregion på sikt.

Vi har omarbetat samarbetsavtalen under året som gått och vi kommer numera verka närmare klubbarnas träningsverksamhet genom att tränare från BoIS besöker våra sammarbetsklubbar och håller i träningar i deras hemmiljö.

Henric Nyman ungdomsansvarig TSK
Då jag själv hade äran att träna Philip när han spelade i Teckomatorp innan han lämnade för Landskrona BoIS så tycker jag det är extra roligt att BoIS hörde av sig och ville ha ett samarbete och jag är jättenöjd att vi har kunnat få ihop detta avtal. Vi har redan i dag en bra verksamhet med duktiga spelare och ledare, men vi tror att med BoIS hjälp kan vi ta ytterligare steg.  

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS