Landskrona BoIS tog 2018 ett beslut att åter satsa på sin akademiverksamhet för att få fram fler egna och lokala spelare till A-laget. Satsningen har gett utfall och ca 65% av alla spelare i årets A-lag har spelat ungdomsfotboll i Landskrona BoIS. 2020 spelar ca 100 ungdomar i föreningens akademilag från P13 till P19 som tränas av ett 15-tal anställda tränare.  

Trots att vi tagit stora steg senaste åren är vi inte nöjda utan vill fortsätta utvecklas på alla plan. Inför säsongen 2021 söker vi följande roller till vår akademiverksamhet

Ansvarig instruktör P13-P19
Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att träna ungdomar i en elitförberedande verksamhet och har lägst UEFA B som utbildning. Som ansvarig för P16-P19 ska du ha minst UEFA A. Du ska vara van att arbetsleda ditt tränarteam samt koordinera verksamheten tillsammans med akademichef och övriga åldersgruppsansvariga. Meriterande om du varit tränare för seniorer.

Instruktör P13-P19
Som instruktör jobbar du i team med ansvarig tränare. Du har kanske precis börjat din tränarkarriär men har ett stort intresse av att utveckla ungdomar. Du är prestigelös och vill lära dig mer kring tränarrollen. Meriterande om du påbörjat SvFF:s utbildningar.

Målvaktstränare P13-P19
Du jobbar med våra målvakter i hela åldersspannet och samarbetar med ansvariga tränare i respektive grupp. I de yngre åldrarna är det främst fokus på teknisk träning medan i de äldre åldrarna är fokus på samarbete med övriga medspelare. Träning sker både isolerat och kollektivt integrerat med lagen. För rätt person finns det även möjlighet att jobba på vår fotbollsprofil på Öresundsgymnasiet. Du bör ha MV A samt UEFA B som utbildning.

Vad vi förväntar oss av våra instruktörer
– Prestigelös, vi sätter individens utveckling före lagets resultat
– Kunskapsdriven
– Engagerad
– Är aktiv med att bidra till Landskrona BoIS fortsatta utveckling

Tjänsterna tillsätts löpande med start from vecka 45.

Om du är intresserad skicka i så fall in ditt CV och personligt brev till akademichef Tobias Celedon tobias.celedon@landskronabois.com