Melker Heier har förlängt sitt avtal som numera sträcker sig över hela 2023. En fantastisk nyhet och BoIS ser verkligen fram emot att fortsätta arbeta med den unge begåvningen som är född och uppvuxen i Landskrona.  

Mittfältaren, född 2001, har gjort stor succé i Superettan under våren. De senaste omgångarna har han tagit en plats i startelvan och bland annat har han utsetts till matchens spelare i tre av dessa matcher. Två mål och en assist har det hunnit bli från den offensiva mittfältskraften och Heier, som är användbar på många positioner, har verkligen varit en offensiv katalysator.

Tvåvägsspelaren – uppfostrad i Häljarp, via Wormo och sedan i BoIS från tolv års ålder – har välförtjänt uppmärksammats för sina insatser och att han nu förlänger avtalet över 2023 skänker stor arbetsro. Vi är övertygade om att talangen har en fantastisk karriär framför sig, förutsatt att timmarna som krävs för framgång också investeras, och det ska bli väldigt roligt att fortsätta ha honom i gruppen.

Billy Magnusson är väldigt glad över förlängningen

Vi bygger vidare på den inslagna strategin. Melker är en Landskronit, kommer från Häljarp och är fostrad i BoIS, som tagit sig hela vägen upp. Han har varit väldigt bra från första träningspasset med A-laget, men inte minst på sista tiden, och har verkligen blommat ut till en pålitlig och viktig spelare sin ringa ålder till trots.

Vi är förvisso fortsatt tidigt på säsongen men ribban är lagd och vi hoppas han fortsätter på den nedtrampade vägen.

Att vi redan nu deklarerar att vi vill fortsätta tillsammans skapar en trygghet både för honom och för Landskrona BoIS. Vi har en egen resa att göra här med klubben och vi ser fram emot att ha honom med på den även i framtiden.

Melker själv känner både glädje och stolthet.  

Det är fantastiskt att få representera staden även fortsättningsvis. Jag tror stenhårt på det vi har på gång, känner stor tillit till både klubben och laget och brinner väldigt intensivt för hela Landskrona. Jag är väldigt lycklig.  

Vill du se Melker på plats redan i höst? Säkra ditt årskort HÄR