Det är dags för den andra gruppspelsomgången och för Landskrona BoIS är det lite som att leva i filmen ”måndag hela veckan”: Ny bortamatch i Stockholm.

En lite haltande jämförelse förvisso, denna gång utspelas handlingen på Grimsta och för motståndet svarar Brommapojkarna, men ändå. Avspark 17:30 i morgon söndag.

Det är två lag som går in i matchen med varsin förlust i cuppremiären. BoIS nederlag är redan avhandlat och Brommapojkarna, som inleder gruppspelet med två hemmamatcher, inledde med förlust mot Örebro SK. Matchen slutade 2-1 till närkingarna efter sen BP-reducering av Richie Omorowa.

BP är ju annars ett lag vi har god kännedom om då vi spelade i Superettan tillsammans under fjolåret. En säsong som gick i dur för Bromma-laget i och med det allsvenska avancemanget.

Därefter har det blåst friska förändringsvindar med stor rörelse i spelartruppen. Ett gäng spelare tillhör exempelvis numera Djurgården men BP har också varit aktiva på plussidan. I veckan hämtades André Calisir in från danska Silkeborg och innan dess har en handfull nyförvärv tagit plats i omklädningsrummet på Grimsta.

Under försäsongen har laget varvat riktigt vassa prestationer med något bottennapp. Lite som vanligt under denna del av året. Klart är att BoIS ånyo ställs mot ett riktigt vasst motstånd och att våra randiga pågar måste komma upp i en mer stabil prestation än den mot Djurgården. Lärdomar har dragits och förhoppningen är så klart att lämna planen i morgon kväll med ett bättre resultat med oss hem till Skåne.

Utmaningen räds vi inte och att möta vasst motstånd under försäsongen är också viktigt i det förberedande arbetet till premiären mot Superettan som snart bara är en månad bort.

Landskrona BoIS reser upp till Stockholm med följande spelare:

Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Jacob Perelman, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Adam Egnell, Ousmane Diawara, David Edvardsson, Melker Widell, Jesper Strid, Vincent Sundberg, Camil Jebara, Max Nilsson, Sam Hegdal, Kofi Asare.

Avspark 17:30 på Grimsta och matchen sänds på C More för den som inte har möjlighet att vara på plats i Stockholm.

Du har väl inte missat erbjudandet som ger dig möjlighet att teckna tre månader med C More Plus för halva priset och samtidigt stötta BoIS med 150 kronor?

Klicka vidare på nedan länk för ytterligare information:

https://landskronabois.se/2023/02/17/erbjudande-fran-cmore/