Vårt P16 lag fick en bra start i finalen av Ligacupen mot Brommapojkarna men hemmalaget lyckades vända matchen och fastställa slutresultatet till 4-2.

P16 har tagit sig hela vägen till ligacupfinalen genom ett respektlöst spel mot kvalificerat motstånd. Man öppnade matchen på Grimsta IP i samma stil genom att skapa två chanser redan under första matchminuten. BP tilläts under halvleken ha en del boll men BoIS var livsfarliga i sina anfall, där man vågade spela sitt eget spel. Spetsen i anfallsspelet gav resultat.

I tolfte minuten gör vår giftige forward Linus Lindeberg 1-0, assisterad av duktige högerbacken Otto Harlestad. Linus Lindeberg blir tio minuter senare tvåmålsskytt genom ett drömmål då han lobbar över målvakten från 25 meter. Vi fortsätter skapa flera chanser resterande del av halvleken, utan resultat. Istället reducerar BP i 43:e matchminuten efter slarv i BoIS-försvaret.

Andra halvlek inleds som den första avslutades. Slarv i de bakre BoIS-leden och BP tilläts göra både 2-2 och 3-2. Resterande del av matchen har BoIS en hel del boll men lyckas inte skapa några heta chanser. Istället är det BP som skapar chanserna och utökar i slutminuterna till 4-2 då BoIS satsar allt framåt.

BoIS duktiga lag visade att de är att räkna med även när de möter det bästa laget i landet!

Avslutningsvis önskar Landskrona BoIS tacka alla som hejat längs vägen. Alltid lika uppskattat.

Forza randigt!