Dam

Henrik Albertsson slutar som tränare för damlaget och Christian Berglund tar över som ny huvudtränare.

Henrik har på grund av ändrade arbetsförhållande med mycket resande svårt att få ihop tiden med både sitt dagliga arbete och fotbollen och har därför valt att lämna jobbet som tränare. Henrik har varit i randigt i snart ett år och har tillsammans med laget och övriga i staben gjort en fin säsong som nykomling i division 3. En intervju med Henrik om säsongen hittar du här. Vi tackar Henrik för hans tid i randigt och önskar honom lycka till!

Vi vill samtidigt hälsa Christian Berglund välkommen som ny huvudtränare med start den 31 oktober. Christian är 36 år och har flera säsongers erfarenhet från flick- och damfotboll. Intervju med Christian kommer under nästkommande vecka. Både Wictor Ekblad och Jerry Vinberg blir kvar som assisterande tränare.

Christian Berglund