På lördag gästar Trelleborgs FF Landskrona IP för ett Skånederby med matchstart klockan 19. I samband med matchen ska det firas att vår himmaplan i år fyller 100 år jämnt och hela arrangemanget kommer präglas av detta.

Nedan följer praktisk information kring dagen. Biljett till matchen köper du här.

100-årsfestEN i tältET

Redan 16:00 startar firandet med tält på Landskrona IP (matchbiljett eller årskort krävs för att nå tältet). Innanför platsväggarna kommer det vara bra drag fram till matchstart. Biljett till tältet kostar 295:- och då ingår entré (inklusive access i halvtid), grilltallrik från Kvarteret Erikstorp, öl/läsk, DJ och intervjuer.

Biljett till tältet köper du här. Du visar din orderbekräftelse i entrén.

KRINGARRANGEMANG

Arenan öppnar redan 17.30 med kiosk och grill som håller öppet. 18.40 kommer våra ungdomslag att gå ett ärevarv på innerplan och Torkild Strandberg håller tal nere från planen 18.48. Cityidrott anordnar aktiviteter för alla barn med bland annat sumofotboll, BoIS-tatuering och flaggverkstad.

FLAGGOR TILL PUBLIKEN

Till matchen delar vi ut flaggor till hela publiken. På sittplats finns randiga flaggor under stolarna och på ståplats delar vi ut flaggor utanför vår shopvagn. Vi önskar att alla i publiken viftar med flaggorna vid ärevarvet, inmarsch och vid eventuella mål.

EXTRA PRISER I 50/50 potten

Förutom halva potten har vi den här matchen fler fina vinster. I potten finns även AirPods från Elgiganten, varukorg från ICA Kvantum och biljetter till Miss Li och Svenska Akademin som spelar i Landskrona i sommar.

Publikinformation

VÄSKFÖRBUD

Utifrån det rådande läget i samhället har Polismyndigheten fattat beslut om ett totalt väskförbud på större evenemang i Sverige. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på arenan.

INPASSERING
 • Huvudentré sittplats finns vid ingången till Läktarbadet. 
 • Du kan köpa biljett på plats till både sittplats och ståplats i biljettluckan vid huvudentré sittplats. Det tillkommer en administrationsavgift om 30 kronor på biljettpriset och det finns inte möjlighet att välja specifik plats på sittplats. Kontantfritt.
 • Parkeringen utanför arenan är stängd p.g.a byggnationer på området. Läs mer om tillgängliga parkeringar på området här.
 • Arenan öppnar 90 minuter innan avspark.
 • Entréerna stänger 15 minuter efter matchstart.
 • Din entrébiljett scannas i entrén. Tänk på att i förväg ladda ner biljetten i mobilen ifall det är dålig mottagning i arenaområdet. Skriv ut biljetten innan om du har en trasig display då läsarna annars kan ha svårigheter att identifiera biljetten.
 • Årskort eller biljett till sittplats kan välja att gå in på ståplats, men inte tvärtom. När du för dagen valt sektion kan du inte byta då ditt årskort eller biljett är förbrukad. Du kan inte passera mellan sektionerna under match.
 • Barn i åldrar 0-4 går in gratis på ståplats. På sittplats går barn i bärsele in utan kostnad.
 • Paraplyer som får plats i jackfickan får tas med in. Paraplyer med spets är ej tillåtna.
 • Batterier till elcykel är ej tillåtna att ta in på arenan.
 • Barnvagnar är tillåtet men får ej ställas i gångar eller vid öppningar på arenan.
 • Var ute i god tid för att undvika köer i entréerna.
KIOSKER OCH BAR
 • Landskrona IP är en kontantfri arena – köp går endast att göra med Swish och i vissa grillar/kiosker även med kort.
 • Medlemsbaren/terrassen är stängd. Vi hänvisar till IP 100-tältet den här matchen.
ÖVRIGT
 • Rullstol: De rullstolsplatser som finns tillgängliga är alla på den rullstolsramp som finns på sittplatsläktaren. Köp görs via vår biljettsida. Ledsagare ingår och inpassering sker via huvudentrén till sittplats.
 • Hela Landskrona IP är en rökfri arena, det finns därför inga rökrutor.