Landskrona BoIS - Halmia

Lördag kl 14 mös Landskrona BoIS och Ängelholms FF. Matchen spelas på Vejbys nya konstgräsplan i Vejbystrand. Med tanke på att det har varit en hel del sjukdomar i veckan kan BoIS-tränaren Agim Sopi inte presentera något lag i dag.

– Vi får se hur det blir. Helt klart är att Mikael Dahlgren och Rasmus Alm är sjuka och kan inte spela. Däremot har Oskar Sverrisson, som också varit sjuk, meddelat att han kommer till träningen i kväll, säger Agim.
Sedan tidigare är Fredrik Gunnarsson och Alexander Zaim skadade men de räknar båda med att snart börja träna igen.
En som helt klart kommer att spela från start är Admir Aganovic.
– Han har varit bra på träningarna och får nu möjlighet att vara med i startelvan. Däremot är jag inte riktigt klar på vilken position.
Agim Sopi har annars en bra känsla.
– Ja, jag hoppas vi kan fortsätta vårt framgångsrika försvarsspel. Vi har varit väldigt stabila bakåt. Tyvärr blev det inga mål senast men jag tror det bara var en tillfällighet. Vi får sätta dit bollarna mot ÄFF i stället.

En dryg vecka återstår innan transferfönstret stängs. Frågan är om det blir något ytterligare nyförvärv?
– Vi får se vad som händer, men ska vi ha in något nytt så ska det inte vara en breddspelare utan någon som helt klart går direkt in i laget.
Vi kan också meddela att Alexander Hylander kommer att spela med Eskilsminne under vårsäsongen. BoIS har kommit överens med Eskils om en utlåning fram till sommaren.

Matchen i morgon mot ÄFF börjar kl 14. En kvart innan sker invigning av nya konstgräsplanen. Det är fri entré.
En liten färdbeskrivning till Vejby ip. Ta av E6:an Rebbelberga trafikplats. Kör mot Ängelholm och ta till höger i rondellen vid Brännborns, väg 107, mot Skälderviken. Följ 107 fram till Barkåkra kyrka, där ni precis innan svänger av till vänster, tar sedan första vägen till vänster (Magnarps byaväg) och kör den fram till korsningen med Sanatorievägen, där ni tar till vänster och är då strax framme vid idrottsplatsen som ligger på höger sida.
Det är också möjligt att köra E 6 till Hjärnarp och följa vägvisningen Vejbystrand men det är en liten längre körsträcka.

Text: Bert Lundqvist, foto: Ulf Bjarke, foto261.se