Thierry Zahui, som förra säsongen spelade i Prespa Birlik är nu klar för spel i Landskrona BoIS. Därmed har BoIS fyllt kvoten av nyförvärv. Några övergångar från Ängelholms FF finns det inte ekonomi till.

28-årige Thierry Zahui kommer från Elfenbenskusten: Det är en kreativ mittfältare men kan i princip spela på vilken plats som helst.
– Det är en allround-spelare som vi har knutit till oss. Han har ju tränat med oss en längre tid och vi har sett hans kvaliteter, säger Mikael Hjelte i Landskrona BoIS.

– Jag är mycket nöjd med att få spela här i Landskrona BoIS. Killarna här gör mig glad och trots att jag bara varit här en månad känns det som om vi har känt varandra länge, säger Thierry Zahui och fortsätter:
– Säsongen kommer att bli en stor utmaning. Jag är inte här för att leka och skoja, utan för att vinna, som jag gjort i mina tidigare klubbar. Fotbollen är som ett jobb för mig och jag har inte kommit hela vägen hit för att inte göra bra ifrån mig.
Vi hälsar Thierry Zahui välkommen till Landskrona BoIS!

Text: Bert Lundqvist och David Jönsson, foto: David Jönsson