Igor Arsenijevic in action

Om några timmar är det dags, hemmapremiär på IP. Landskrona BoIS möter Qviding kl 16 och tränaren Agim Sopi tycker att läget är under kontroll. Enda tveksamheten är om Igor Arsenijevic kan spela men BoIS-coachen är positiv.

– Igor fick en smäll mot Oskarshamn och var tvungen att byta. Men han har joggat under veckan och han är förhoppningsvis okej och kan vara med. Men för säkerhets skull har vi nominerat en trupp på 19 man och någon startelva kan jag inte presentera.

Dagens BoIS-trupp: Ismael Diawara, Amr Kaddoura, Mikael Dahlgren, Oskar Sverrisson, Alexander Zaim, Viktor Svensson, Philip Andersson, Igor Arsenijevic, Dennis Olofsson, Fredrik Gunnarsson, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Alexander Tkacz, Filip Pivkovski, Jonathan Levi, Erik Pärsson, Admir Aganovic, Saber Azizi, Rasmus Alm.

Matchen börjar kl 16 och mycket välkomna! Glöm inte att köpa ”Sunes magasin” med intressant läsning inför matchen.

Text: Bert Lundqvist, foto: Ulf Bjarke, foto261.se