I morgon tisdag är det dags för Landskrona BoIS att gå in i DM-turneringen. Det handlar om 16-delsfinal och motståndare är division 5-laget Skabersjö IF. Det blir ett BoIS-lag sdom domineras av spelare som inte fått så mycket speltid tidigare.

– Det är bra att fler får speltid nu men det handlar definitivt inte om underskattning. De spelare som går in nu står ju på gränsen till en startplats i serien medan några har varit med i vår startelva. Med tanke på att det i turneringen också handlar om en plats i Svenska Cupen 2017 så är den här matchen väldigt viktig, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.

BoIS kommer troligtvis att starta med den här elvan: Amr Kadourra, Denni Olofsson, Philip Andersson (Viktor Svensson spelar andra halvlek), Philip Ljung, Alexander Zaim (lite krasslig i dag och eventuellt blir det Oskar Sverrisson som går in), Alexander Tkacz, Fredrik Gunnarsson, Saber Azizi, Rasmus Alm, Thierry Zahui, Eldin Besic.
De fem avbytarna (endast 16 man i truppen i DM): Ismael Diawara, Viktor Svensson, Igor Arsenijevic, Måns Ekvall, Jonathan Levi.

Övriga i truppen kommer att ha lite specialträning.

Matchen spelas på Landskrona IP och börjar kl 19.

Text: Bert Lundqvist, foto: Ulf Bjarke, foto261.se

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS