I morgon tisdag är det dags för Landskrona BoIS att gå in i DM-turneringen. Det handlar om 16-delsfinal och motståndare är division 5-laget Skabersjö IF. Det blir ett BoIS-lag sdom domineras av spelare som inte fått så mycket speltid tidigare.

– Det är bra att fler får speltid nu men det handlar definitivt inte om underskattning. De spelare som går in nu står ju på gränsen till en startplats i serien medan några har varit med i vår startelva. Med tanke på att det i turneringen också handlar om en plats i Svenska Cupen 2017 så är den här matchen väldigt viktig, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.

BoIS kommer troligtvis att starta med den här elvan: Amr Kadourra, Denni Olofsson, Philip Andersson (Viktor Svensson spelar andra halvlek), Philip Ljung, Alexander Zaim (lite krasslig i dag och eventuellt blir det Oskar Sverrisson som går in), Alexander Tkacz, Fredrik Gunnarsson, Saber Azizi, Rasmus Alm, Thierry Zahui, Eldin Besic.
De fem avbytarna (endast 16 man i truppen i DM): Ismael Diawara, Viktor Svensson, Igor Arsenijevic, Måns Ekvall, Jonathan Levi.

Övriga i truppen kommer att ha lite specialträning.

Matchen spelas på Landskrona IP och börjar kl 19.

Text: Bert Lundqvist, foto: Ulf Bjarke, foto261.se