Landskrona BoIS är vidare i DM. På tisdagskvällen besegrade man division 5-laget Skabersjö med 1-0. Målet gjordes i andra halvlek av Viktor Svensson efter en hörna. Trots vinsten var det en besviken BoIS-tränare efter matchen.

– En vinst är en vinst men vi ska vinna med betydligt större siffror. Det saknades inställning hos de spelare som nu fick chansen. Det gäller att göra sitt jobb även om det är ett lag från femman och Skabersjö var inget dåligt lag, säger Agim Sopi.
BoIS hade ett flertal chanser men det blev bara ett mål.
– Det fanns möjligheter till fler mål men våra spelare var inte hungriga tillräckligt. Man löpte inte in i boxen. Nej, det var ingen bra insats och det enda positiva är att vi nu är i kvartsfinal i DM.

Text: Bert Lundqvist, foto: David Jönsson

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS