Två hemmamatcher i följd står på Landskrona BoIS program. Efter Höllviken på söndag väntar Utsikten. Sedan blir det två bortamatcher mot Mjällby och Öster. Det är matcher som kan vara avgörande för hur fortsättningen blir.

– Ja, i första hand gäller det att vinna de två hemmamatcherna. På hemmaplan får vi inte tappa poäng. Gör vi inte det så ska det bli intressant att åka till Mjällby och Växjö. Men nu måste vi först sikta in oss på Höllviken, som inte blir någon lätt motståndare. Det finns för övrigt inga lätta motståndare i den här serien, det fick vi erfara mot Tvååker, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.
BoIS-spelarna är ute efter revansch.
– Ja, det har märkts hela veckan på träningarna. Alla har kört på bra och målet är tre poäng på söndag.

BoIS-tränaren har tagit ut en trupp på 19 spelare. Erik Pärsson finns med i truppen men det är mycket osäkert om han kan spela.
– Förmodligen inte, säger Agim, även om skadan har läkt bra. Men till nästa match kan vi absolut räkna med honom. Man befarade ju en längre frånvaro, när man såg det som hände i Tvååker.

Här är BoIS-truppen till matchen mot Höllviken, som börjar kl 16: Ismael Diawara, Amr Kaddoura, Mikael Dahlgren, Viktor Svensson, Philip Andersson, Oskar Sverrisson, Dennis Olofsson, Alexander Tkacz, Igor Arsenijevic, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Fredrik Gunnarsson, Rasmus Alm, Filip Pivkovski, Jonathan Levi, Saber Azizi, Admir Aganovic, Eldin Besic, Erik Pärsson.

Text: Bert Lundqvist, foto: Ulf Bjarke, foto261.se