Det blir ingen Rade Prica i truppen när Landskrona BoIS på söndag möter Utsikten. Papperen från israeliska fotbollförbundet har ännu inte anlänt. Förutom skadade Igor Arsenijevic och de två nyförvärven åker BoIS med resterande 19 spelare till Göteborg på söndag.

– Det blir en svår match på konstgräset. Vi måste framför allt höja oss betydligt jämfört med förra matchen och då framför allt med tanke på den dåliga insats vi gjorde i första halvlek, säger Agim Sopi.
Killarna har skött träningen bra under veckan som förlagts till konstgräset på IP.
– Ja, det är väldigt revanschsugna spelare, det kan jag lova. Så den här matchen ska vi absolut inte kunna förlora på dålig inställning.
Just nu är Öster fyra poäng före BoIS eftersom man i torsdags besegrade Husqvarna på bortaplan. Samtidigt skuggar ett par lag BolS underifrån.

BoIS åker med följande 19 spelare till Göteborg:
Amr Kaddoura, Ismael Diawara, Alexander Zaim, Mikael Dahlgren, Viktor Svensson, Philip Andersson, Oskar Sverrisson, Philip Ljung, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Rasmus Alm, Jonathan Levi, Alexander Tkacz, Filip Pivkovski, Saber Azizi, Fredrik Gunnarsson, Dennis olofsson, Admir Aganovic, Erik Pärsson.

Text: Bert Lundqvist, foto: Ulf Bjarke, foto261.se