På lördag kl 13 spelar Landskrona BoIS en träningsmatch mot Tågarps AIK på idrottsplatsen i Tågarp. Eldin Besic, som gick från Tågarp till BoIS i våras, kommer att spela en halvlek med BoIS även om han numera är utlånad till Eskilsminne. Dessutom kommer BoIS båda nyförvärv Rade Prica och Hanson Boakai att debutera i den randiga dressen.

– Liksom alla andra matcher tar vi den här matchen på allvar. Denna och DM-kvartsfinalen nästa vecka mot Torns IF är en möjlighet att testa spelare för att komma fram till en startuppställning mot Kristianstad den 21 augusti, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.

Eventuellt kommer Igor Arsenijevic också att vara med.
– Han känner sig bra nu efter skadan, men vi måste vara försiktiga så här i början.

Det kan också sägas att BoIS-truppen är intakt så när som på Eldin Besic, som alltså ska spela med Eskilsminne i höst. Inga andra utlåningar är aktuella. Tanken är att alla ska få spela i matchen.

Så välkomna till Tågarp! Matchstart lördag kl 13. Inträde 50 kr.