I kväll kl 19 spelar Landskrona BoIS DM-kvartsfinal på IP mot lundalaget Torns IF, som ligger i mitten av division 2 södra Götaland. Igor Arsenijevic gör då en efterlängtad come back efter sin skada.

Matchen i kväll blir ett genrep för BoIS inför seriestarten mot Kristianstad den 21 augusti.
– Vi har tränat ganska hårt nu en veckas tid. Därför passar det bra med en match nu även om vissa spelare kan vara lite slitna efter hårdträningen. Bra också att vi har matchen på hemmaplan med tanke på att vi kan utnyttja den större spelytan, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.

I DM gäller en 16-mannatrupp och det är fria byten.
BoIS-truppen: Amr Kaddoura, Ismael Diawara, Mikael Dahlgren, Viktor Svensson, Oskar Sverrisson, Alexander Tkaacz, Philip Andersson, Thierry Zahui, Måns Ekvall, Igor Arsenijevic, Jonathan Levi, Rasmus Alm, Filip Pivkovski, Hanson Boakai, Rade Prica, Erik Pärsson.

Text: Bert Lundqvist, foto: Ulf Bjarke, foto261.se