Malmö FF tar mycket seriöst på cupmatchen mot BoIS. Det försäkrar Malmötränaren Allan Kuhn, som säger så här till MFF:s hemsida:

– Vi tar det mycket seriöst, även om vi måste ha i åtanke att vi spelar tre matcher på sex dagar och vi måste vara kloka. Det blir inte samma startelva i morgon som i måndags, men vi kommer ha ett mycket slagkraftigt lag, säger Allan Kuhn.
– Vi vet också att det blir Landskronas största och roligaste match för säsongen. De kommer ge allt för att försöka störa oss men vi ska vara fokuserade och koncentrerade. Uppladdningen blir densamma som när vi möter ett Allsvenskt lag, vi har tittat på bilder på Landskronas senaste match och analyserat deras spel. De är ett spelande lag som har gjort bra ifrån sig i Division 1 men det är vi som spelar i Allsvenskan så det ska vara en temposkillnad mellan lagen.

Det blir några förändringar i Malmötruppen gentemot matchen i måndags. Yoshimar Yotún är iväg på landslagsuppdrag med Peru och Kári Àrnason är inte helt återställd från den lindriga skada som stoppade honom från spel mot Jönköping. Enock Kofi Adu och Behrang Safari vilas.
Truppen: Johan Wiland, Marko Johansson, Andreas Vindheim, Anton Tinnerholm, Mattias Andersson, Rasmus Bengtsson, Franz Brorsson, Pa Konate, Anders Christiansen, Magnus Wolff Eikrem, Oscar Lewicki, Mattias Svanberg, Tobias Sana, Erdal Rakip, Jo Inge Berget, Alexander Jeremejeff, Markus Rosenberg, Vidar Örn Kjartansson.