– Det var en träning fylld av glädje. Spelarna var lite slitna men vi körde en återhämtningsträning för dem som spelade mot MFF och övriga var med på en sedvanlig träning.

Det säger BoIS-tränaren Agim Sopi, som själv har hunnit varva ner efter segermatchen mot Malmö FF.
– Ja, men nu är jag på väg upp i varv igen. Vi har en viktig match framför oss på söndag när vi möter Husqvarna på bortaplan.
– Det är förstås revansch som gäller efter förlusten på hemmaplan men kan vi bara gå in för matchen med lika mycket energi som mot Malmö så är mycket vunnet. Jag tror att segern mot Malmö har gett spelarna ett stort självförtroende.

Agim Sopi bestämmer sig först efter samlingen på söndag vilka elva spelare BoIS ska starta med.
– Jag vill först veta hur alla känner sig ett par dagar efter urladdningen mot Malmö. Dock får vi in en utvilad Rade Prica i truppen. Det finns också ett par andra spelare som inte var med i torsdags som nu kan vara aktuella från start.
Dennis Olofsson och Rade Prica kommer in i truppen och ersätter Fredrik Gunnarsson och Saber Azizi.
Truppen i sin helhet: BoIS-truppen: Amr Kaddoura, Ismael Diawara, Mikael Dahlgren, Viktor Svensson, Philip Andersson, Oskar Sverrisson, Alexander Zaim, Dennis Olofsson, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Jonathan Levi, Igor Arsenijevic, Hanson Boakai, Alexander Tkazc, Filip Pivkovski, Rade Prica, Erik Pärsson, Rasmus Alm.

Matchen kommer inte att spelas på Husqvarnas ordinarie hemmaplan Vapenvallen, eftersom man renoverar gräsplanen. I stället är matchen flyttad till Rosenlunds IP, som ligger i närheten av Elmia-mässan och Kinnarps Arena.
– Vad jag har hört så ska det vara en bra gräsplan så det är inget vi oroar oss för, säger Agim Sopi.
Matchen börjar kl 17 på Rosenlunds IP.

Text: Bert Lundqvist, foto: Ulf Bjarke, foto261.se