Filip Pivkovski och Saber Azizi är på landslagsuppdrag, Alexander Zaim är sjuk medan Rade Prica är osäker på grund av känning i ljumskarna efter fredagsträningen. Så är förutsättningarna inför matchen mot Oskarshamn på söndag.

– Nu spelar vi på vår hemmaplan och allt annat än tre poäng är en besvikelse. Men det kommer med all säkerhet att bli en jämn match. För seger krävs att alla spelare verkligen gör sitt jobb, säger BoIS assisterande tränare Billy Magnusson, som kommer att leda laget på söndag eftersom Agim Sopi också är på landslaguppdrag.
BoIS har nominerat en trupp på 19 man: Amr Kaddoura, Ismael Diawara, Mikael Dahlgren, Viktor Svensson, Philip Andersson, Oskar Sverrisson, Philip Ljung, Fredrik Gunnarsson, Dennis Olofsson, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Jonathan Levi, Igor Arsenijevic, Hanson Boakai, Alexander Tkazc, Rade Prica, Erik Pärsson, Rasmus Alm, Admir Aganovic.

Matchen börjar kl 16 på Landskrona IP och vi hoppas det är många som kommer och ger sitt stöd åt det randiga laget.

Text: Bert Lundqvist, foto: Ulf Bjarke.