Inget annat än seger räknas när Landskrona BoIS i morgon tar emot Mjällby IF på Landskrona IP. Innan den här omgången var Norrby fem poäng före BoIS, i dag vann Boråslaget borta mot Prespa Birlik med hela 6-1 och är därmed åtta poäng före.

– Det är inte bara i morgon som vi måste vinna. Vi har åtta matcher kvar och det är som åtta cupmatcher, det är bara vinst som räknas. Sedan får vi se hur långt det räcker, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.

Måns Ekvall är avstängd den här matchen. I övrigt är alla spelare tillgängliga.
– Vi hade en bra träning i fredags och killarna är laddade och revanschsugna. Jag hoppas vi kan göra en bra slutspurt.
BoIS-truppen: Amr Kaddoura, Ismael Diawara, Mikael Dahlgren, Viktor Svensson, Philip Andersson, Oskar Sverrisson, Alexander Tkacz, Fredrik Gunnarsson, Igor Arsenijevic, Thierry Zahui, Hanson Boakai, Rasmus Alm, Dennis Olofsson, Jonathan Levi, Rade Prica, Filip Pivkovski, Saber Azizi, Erik Pärsson.

Matchen börjar kl 16.