I onsdags blev Landskrona BoIS skånska mästare genom att besegra Lunds BK i DM-finalen med 2-0. Här är de som var med i finalen: Bakre raden fr v: Björn Andersson (massör), Ignacho Sanches (målvaktstränare), Billy Magnusson (assisterande tränare), Amr Kaddoura, Rade Prica, Philip Andersson, Alexander Zaim, Roland Rundqvist (lagledare), Agim Sopi (huvudtränare), Erik Pärsson, Philip Ljung, Hanson Boakai, Rasmus Alm och JOnathan Levi.
Sittande fr v: Ismael Diawara, Dennis Olofsson, Måns Ekvall, Saber Azizi, Admir Aganovic, Igor Arsenijevic.
Liggande: Thierry Zahui.

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS