I morgon kl 16 tar Landskrona BoIS emot Trollhättan på Landskrona IP. Då vet man också hur det har gått för Norrby och Öster, som spelar på lördagseftermiddagen.

– Vi vet att vi behöver hjälp för att kunna bli minst tvåa, men prio ett är våra egna matcher. Skulle vi vinna våra resterande matcher, då är jag ganska övertygad om att vi passerar något av lagen, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.
– Det är inte lätt att vinna så många matcher på raken. Det är som jag sagt tidigare, att varje match är en cupmatch och vi måste vinna alla för att ha en chans. Men jag litar på mina spelare, det är ett verkligt taggat lag som kommer at ge allt i varje match. Vi har haft några riktigt bra träningar den här veckan.

Alexander Tkacz och Filip Pivkovski är skadade och ingen av dem kan medverka. Utanför truppen är också Admir Aganovic och Saber Azizi.
– Saber Azizi har gjort några bra inhopp men vi kan bara vara 18 man i truppen och den här gången är det andra som kommer före. Det är också bra att rotera lite, säger Agim.
BoIS-truppen: Amr Kaddoura, Ismael Diawara, Mikael Dahlgren, Viktor Svensson, Philip Andersson, Oskar Sverrisson, Philip Ljung, Alexander Zaim, Igor Arsenijevic, Måns Ekvall, Fredrik Gunnarsson, Thierry Zahui, Dennis Olofsson, Rasmus Alm, Hanson Boakai, Jonathan Levi, Rade Prica, Erik Pärsson.
Matchstart söndag kl 16.

Text: Bert Lundqvist, foto Ulf Bjarke, foto261.se