Ska Landskrona BoIS fortsätta sin rad av trepoängare? Det är nödvändigt för att fortfarande ha en chans på kvalplatsen. Motståndare i morgon är Oddevold.

– Det är som sagt bara seger som räknas. Vi måste göra vårt, sedan får vi se hur det går för konkurrenterna Norrby och Öster, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.

I dag vann Öster över Höllviken med 2-0. Eftersom det inte blev fler mål har BoIS fortfarande fördel av målskillnaden. Om BoIS vinner sina två matcher innan det avslutande mötet mot Öster och smålänningarna förlorar mot Prespa Birlik, ja då räcker det med en uddamålsseger i sista matchen för att gå förbi.

Erik Pärsson har varit förkyld ett par dagar och inte tränat. Det är lite osäkert om han är frisk till i morgon. Därför har BoIS-tränaren tagit ut en trupp på 19 man. Filip Pivkovski är däremot tillbaka efter sin skada. Utanför truppen den här gången är Admir Aganovic, Hanson Boakai samt skadade Rasmus Alm.
BoIS-truppen: Amr Kaddoura, Ismael Diawara, Mikael Dahlgren, Viktor Svensson, Philip Andersson, Oskar Sverrisson, Alexander Zaim, Philip Ljung, Dennis Olofsson, Måns Ekvall, Igor Arsenijevic, Fredrik Gunnarsson, Thierry Zahui, Filip Pivkovski, Jonathan Levi, Alexander Tkacz, Saber Azizi, Erik Pärsson, Rade Prica.

Matchen startar söndag kl 16.

Text: Bert Lundqvist, foto: Ulf Bjarke, foto261.se