BoIS släppte in 1-0 på övertid i första halvlek, ett mål man aldrig reste sig från. -Gnistan var inte där i dag, sa en besviken BoIS-tränare efter förlusten, 3-1, mot Qviding.

Första halvlek var ganska jämn. BoIS hade några frisparksläge, det var i övrigt en tuff halvlek med många avblåsningar. BoIS tvingades tidigt i matchen byta ut Rade Prica, på grund av skada. I fjärde övertidsminuten petade Qviding in bollen från nära håll, efter en fast situation där bollen hamnat mitt framför BoIS-målet.

15 minuter i andra halvlek prickade August Wangberg in sitt och Qvidings andra mål, sedan han mött ett inlägg från vänsterkanten. BoIS tryckte fram för reducering, men hade svårt med Qvidings aggressiva press och man saknade precision i de offensiva passningarna. Till slut nickade Erik Pärsson in 2-1, men då var det bara åtta minuter kvar. I samband med målet skadades Qvidings målvakt, vilket innebar ett långt spelavbrott och BoIS fick aldrig det där trycket på Qvidings mål. På övertid kontrade Qviding in 3-1.

-Vi ska inte släppa in det första målet. Vi hade ingen rörelse i vårt spel. Det är det där bortaspöket, 20-30 minuter in på matcherna händer något i vårt spel, vi går ner oss i prestationen. Vi var inte tillräckligt taggade i dag, suckade Agim Sopi.

Inför dagens omgång, den näst sista, hade BoIS alltså fortfarande en chans att nå de två högsta platserna. Då hade det krävts seger i dag.

-När Trollhättan tog två poäng av Norrby förra omgången öppnade det sig för oss, men nu när vi som mest behövde prestera så gjorde vi inte det. men vi vinner tillsammans och förlorar tillsammans. Vi har en match kvar mot Öster så vi får försöka se framåt, avslutade Agim.

Serien avslutas alltså nästa helg med match mot Öster på hemmaplan. Efter dagens omgång har BoIS inte längre chans att nå någon av de två översta platserna.

Qviding – BoIS 3-1 (1-0)
49 1-0
62 2-0
83 2-1 Erik Pärsson
95 3-1

För mer matchinfo, se: http://svenskfotboll.se/cuper-och-serier/information/?scr=result&fmid=3216411

Text: David Jönsson