Landskrona BoIS och Igor Arsenijevic har i dag träffat överenskommelse om att förlänga kontraktet med två år. Därmed har ytterligare en pusselbit fallit på plats när det gäller BoIS lagbygge för 2017.

– Han betyder mycket för oss. Alla som sett våra matcher vet att Igor är en spelare som aldrig ger upp utan gör sitt yttersta för laget. Han tycks kunna springa hur mycket som helst, dessutom har han ett stort hjärta och vi ville gärna ha honom kvar, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.

Igor Arsenijevic är 30 år, och kommer från Montenegro. Han kom till BoIS i fjol och har framför allt spelat som innermittfältare. I fjol fick han också göra en del matcher som mittback.
– Jag trivs jättebra här i Sverige och Landskrona och är glad över att kunna spela fotboll i BoIS i ytterligare två år, kommenterar Igor.
Igor utnämndes också till årets BoIS:are 2015.

Text och foto: Bert Lundqvist