Landskrona BoIS har i dag skrivit kontrakt med anfallaren Karim Sadat, 25 år, de två senaste säsongerna i Prespa Birlik. I fjol gjorde han 26 mål samt ett flertal assists. Kontraktet är på två plus ett år.

– Jag är mycket glad att vi har kunnat knyta till oss Karim Sadat. Jag hade honom i Prespa när jag var tränare där och vet vad han går för. Den här säsongen har han bara fortsatt att visa sitt stora målsinne, säger BoIS-tränaren Agim Sopi, som tog kontakt med Sadat innan han skrev på någon klubb i Ghana inför den här säsongen.
– Han vill gärna komma tillbaka till Sverige och i kväll gör han sin första träning med oss.

Karim Sadats spelade i Landskrona BoIS säsongen 2014, då han kom en bit in på vårsäsongen. Skador bland annat gjorde att han inte kunde göra sig själv rättvisa.
– Han vill verkligen visa Landskronapubliken sin kapacitet och vill gärna hjälpa till att ta BoIS tillbaka till Superettan.

Text: Bert Lundqvist
470_e39qk_bollhemsidabild