Ytterligare en pusselbit i Landskrona BoIS lagbygge för 2017 föll på plats i dag. Mittbacken Viktor Svensson skrev i eftermiddag kontrakt på ytterligare ett år och kommer att göra sin tredje säsong i BoIS.

– Jag är mycket glad att kunna fortsätta spela fotboll med BoIS. Jag har haft två fina år här och ser fram emot ett tredje och är övertygad om att vi kommer att få ihop ett bra lag som kan vinna serien, kommenterar Viktor i telefon från Lunds Tekniska högskola, där han studerar.
– Fotboll i BoIS, där man tränar senare på dagen, passar mig utmärkt genom att jag kan kombinera med studierna.
Viktor Svensson och Philip Andersson har bildat ett stabilt mittbackspar i BoIS och nu är båda klara för en fortsättning.
– Det har fungerat bra mellan oss och vi har ett bra samarbete på planen.

Text: Bert Lundqvist.