Landskrona BoIS har i dag skrivit kontrakt med målvakten Ivo Vazgec, 30 år, som spelade 39 matcher för BoIS säsongerna 2011 och 2012. Han kommer närmast från seriekonkurrenten Husqvarna FF, där han under den gångna säsongen bland annat gjorde två fenomenala matcher mot just BoIS och höll nollan.

Ivo Vazgec kom till BoIS i maj 2011 och hade stor del i att BoIS klarade nytt kontrakt i Superettan den säsongen. Han kom till BoIS från Jönköping, gick sedan vidare till Brommapojkarna, Ljungskile och senast i år till Husqvarna FF.
– Jag är en vinnare och jag vill hjälpa BoIS tillbaka till finrummet, säger Ivo.
Se och lyssna på Ivo i BoIS-TV.
BoIS-tränaren Agim Sopi är mycket nöjd med sitt nyförvärv.
– Målvaktsposten är viktig och vi måste ha två bra målvakter. Vi vet att Ivo är en jätteduktig målvakt som kan avgöra matcher. Det såg vi inte minst i våra två matcher mot Husqvarna. Jag har sagt till Amr att ingen är given. Det är också en lång säsong, mycket kan hända. Så nu har vi en stark målvaktsbesättning.


Text och foto: Bert Lundqvist