Högt tempo på träningarna

Det är högt tempo på träningarna och BoIS-tränaren Agim Sopi är nöjd. Alla så när som på Filip Pivkovski är i träning. På lördag är det träningsmatch mot Kristianstads FC på bortaplan. Det blir ett genrep för båda lagen inför premiären i Svenska Cupen helgen därpå.
Matchen i Kristianstad börjar kl 13. I den här matchen kommer BoIS att mönstra en startelva, som får spela lite längre än senast och det blir inte lika många byten som senast, säger Agim Sopi i BoIS-TV intervjuad av Bert Lundqvist.


Anmäl dig här

Guldpartners 2017

Huvudpartners 2017

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng