HBK-anfallare lånas ut till BoIS

Landskrona BoIS har nu helt klart med sin 22-mannatrupp. Senaste tillskotten är Raslan Al Kurdi, Edwin Condrup (från U 19) samt Rasmus Wiedesheim-Paul, en 18-årig talang som lånas från Halmstads BK.

När det gäller syriern Raslan Al Kurdi så har det nu också kommit skriftligt från migrationsverket att han får uppehållstillstånd i Sverige.
Rasmus Wiedesheim-Paul har tränat med BoIS den här veckan. Han gjorde debut i Superettan i fjol, dock bara ett inhopp i en match. Han ingår i Halmstads BK:s trupp och där ville man gärna behålla honom. Rasmus såg en större chans att få speltid på seniornivå och därmed kunna utvecklas. Rasmus är son till BoIS assisterande tränare Håkan Svensson.
Lånet gäller fram till sommarens transferfönster men kan förlängas.
Så har det också blivit klart att Edwin Condrup blir den U 19-spelare som flyttas upp och tränar med A-laget.
Det blir dock inget spel på söndag i cupmatchen för de tre nyförvärven. Dock ska alla papper vara i ordning till nästa veckas match.

Hela BoIS-truppen finns nu på hemsidan under A-laget/Truppen. Bilder, numrering och mer fakta kommer inom kort.

Text: Bert Lundqvist

Guldpartners 2017

Huvudpartners 2017

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng