Söndag kl 14 är det avspark när Landskrona BoIS möter Gefle i Svenska cupen. BoIS-tränaren Agim Sopi är förhoppningsfull och tror att det finns en bra chans till tre poäng i den första gruppspelsmatchen.

– Jag tror att det blir en jämn grupp, där man förstås får hålla Kalmar FF som favorit. Men trots att vi är ett division 1-lag så är vi inte slagna på förhand.

I BoIS-truppen är det några som inte är klara för spel eftersom alla papper om övergångarna inte är helt klara. Det handlar om ”Drogba” Akpoveta, Raslan Al Kurdi, Rasmus Wiedesheim-Paul. Utanför truppen är också Philip Ljung, som är småskadad och Edwin Condrup. Däremot är Filip Pivkovski tillbaka i full träning.
BoIS-truppen: Ivo Vazgec, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Philip Andersson, Viktor Svensson, Alexander Tkacz, Saber Azizi, Måns Ekvall, Igor Arsenijevic, Thierry Zahui, Adi Nalic, Daniel Ask, Rasmus Persson, Edafe Egbedi, Filip Pivkovski, Rasmus Alm, Karim Sadat.
Välkomna till Landskrona IP! Matchen spelas på konstgräsplanen och det är fri entré. Har man inte möjlighet att vara på plats så sänds matchen också i C-More Stream.

Bilden: Här är de senaste tillskotten i BoIS-truppen: Rasmus Wiedesheim-Paul och Edwin Condrup.Ingen av dem är dock med i cupmatchen.