BoIS vann första gruppmatchen i Svenska Cupen. Superettan-laget Gefle IF besegrades med 2-1, sedan BoIS haft ledningen med 2-0 fram till övertid då Gefle reducerade.

BoIS hade två bra avslut innan 1-0 målet kom sex minuter före halvtid. Thierry Zahui satte då en frispark direkt i mål och BoIS hade rättvist ledningen i paus. I andra tog Gefle över inledningsvis, men BoIS spelade samlat och släppte inte några farligheter bakåt. BoIS fortsatte skapa framåt och inhopparen Adi Nalic snappade upp en målvaktsretur och gjorde 2-0 i 83 minuten. På övertid fick Gefle in 2-1, men BoIS lyckades hålla undan tills domaren blåste av matchen minuten senare. Se kommande BoIS-TV för kommentarer från matchen.

BoIS – Gefle IF 2-0 (1-0)

38 1-0 Thierry Zahui (Frispark)

83 2-0 Adi Nalic (Utan assist)

93 2-1 Johan Oremo