På lördag spelas gruppfinalen i Svenska Cupen på Vångavallen i Trelleborg mot Trelleborgs FF. Många BoIS-supporters kommer att ta sig till matchen. Både BoIS-tränaren Agim Sopi och lagkaptenen Philip Andersson har en gemensam vädjan: Ge oss ert stöd som ni brukar och låt det bli en fest! Vi vill slippa ett liknande bråk som uppstod under Kalmar-matchen.

– Det är väldigt tråkigt när det uppstår bråk mellan supportrar. Sådana dumheter vill vi inte se hos BoIS-fansen utan vi hoppas att laget får det stöd man förtjänar, säger Agim Sopi och fortsätter:
– Heja på killarna, som gör ett enormt jobb ute på plan och vi vet att BoIS-klacken också brukar göra ett bra jobb på läktaren. Tillsammans kan vi bli starkare och nå målet.

BoIS lagkapten Philip Andersson är inne på samma linje.
– Det är kul att vi har så många bra supportrar som kan vara en tolfte spelare. Men när man spelar och märker att det är bråk mellan lagens supportrar tar man illa vid sig. Bråk mellan supportrar bara skadar klubben. Vi vill hellre höra en hejande och sjungande BoIS-klack.

Nu ser vi fram emot en härlig lördagseftermiddag med god stämning!

Text: Bert Lundqvist