Landskrona BoIS årsredovisning föreligger nu för 2016 och kan läsas i sin helhet här via bifogad länk. Den kommer att presenteras vid klubbens årsmöte den 9 mars på restaurangen på IP med start kl 18.30

– Vi tycker att vi är på rätt väg både sportsligt och ekonomiskt, men vi nådde tyvärr inte ända fram varken sportsligt eller ekonomiskt 2016. Det fortsatta spelet för oss i division 1 medförde att omsättningen sjönk cirka 20 procent. Resultatet blev negativt cirka 800 000 kronor, vilket var cirka 400 000 kronor sämre än budget men en väsentlig förbättring jämfört med 2015, kommenterar BoIS-ordföranden Gabriel Munck.
– Sponsorintäkterna nådde inte upp till budget men i gengäld kompenserade den berömda MFF-matchen till stor del. Vi har också solidariskt med övriga aktieägare bidragit till omorganisation och utveckling av LA School of Sports, där vi är delägare (tidigare Landskrona BoIS Fotbollsakademi) med cirka 500 000 kronor, vilket påverkat resultatet negativt 2016.
– Inför 2017 budgeterar vi med ett mindre plusresultat, tillägger BoIS-ordföranden

Valberedningens förslag
Om medlemmarna går på valberedningens förslag kommer tre nya styrelsemedlemmar att väljas in. Två av dem kommer från näringslivet och den tredje med fotbollserfarenhet både som spelare, ledare, ungdomstränare i klubben.

Tommy Bengtsson har avsagt sig omval och Mikael Hjelte har tidigare avgått. Därtill kommer man att utöka styrelsen med en ledamot.
Här är en kort presentation av de föreslagna nya styrelsemedlemmarna.

Thomas ”Gusten” Gustafsson föreslås som ny styrelsemedlem och har redan inlett sitt arbete i Fotbollsutskottet. För alla BoIS:are behöver Thomas ingen särskild presentation. 323 matcher och 92 mål i den randiga tröjan talar sitt tydliga språk.

Per-Inge Nilsson, 48 år, är entreprenör inom lantbruk- och livsmedelsproduktion. Han har också styrelseuppdrag inom den här branschen. Han är delägare i Landskrona Industrifastigheter. Per-Inge, som bor i Östra Sönnarslöv utanför Kristianstad har i många år varit en trogen BoIS-supporter och sponsor.

Robert Carlén, 58 år, är civilekonom och managementkonsult och har arbetat under större delen sin karriär i internationella företag, bland annat utomlands under 14 år för Tetra Laval och Biltemakoncernen. Sedan han kom tillbaka till Sverige 2007 har han som arbetat för olika familjeägda företag som framför allt ekonomichef och vd, bland annat för Bergendahlskoncernen och Hästens sängar. Robert bor i Landskrona.

Gabriel Munck föreslås bli omvald som ordförande och Pernilla Anderberg, som valdes in i styrelsen 2015, står i tur att väljas om och har tackat ja till en fortsättning.

Medlemsmöte
Efter det officiella årsmötet kommer det att bli ett informellt medlemsmöte. Medlemmar kommer att få möjlighet att ställa frågor till A-lagets ledarstab som kommer att finnas på plats.
Det blir även information om det nybildade medlemsutskottet samt BoIS mediagrupp som dragit igång en spännande satsning inför säsongen 2017.

Klicka på länken för att se hela årsredovisningen.
BoISredovisning