Efter tre cupmatcher är det nu dags för en ny träningsmatch mot Superettanlaget IFK Värnamo. Den spelas lördag kl 13 i Värnamo. Även om det kallas för träningsmatch så är det som en tävlingsmatch för BoIS-tränaren Agim Sopi, som vill vinna alla matcher. I den här matchen kommer BoIS att ge fler spelare möjlighet att visa upp sig, säger Agim i BoIS-TV-intervjun.

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng