Amr Kaddoura, som vaktade BoIS-målet senast mot Värnamo, får en ny chans när BoIS på lördag möter FC Rosengård. Ytterligare några spelare, som inte varit med så mycket, får spela från start.

– Det stämmer, alla ska få chansen, säger BoIS-tränaren Agim Sopi, som lät de flesta ha träningsfritt i dag men körde individuell träning med några av spelarna.

Som vi berättade i går får Philip Ljung chansen från start på en av mittbacksplatserna. Daniel Ask och Rasmus Wiedesheim-Paul är också med från början när bollen sätts i spel kl 13 på Landskrona IP:s konstgräsplan.

BoIS-truppen: Amr Kaddoura, Ivo Vazgec, Philip Andersson, Philip Ljung, Raslan Al Kurdi, Dennis Olofsson, Daniel Ask, Igor Arsenijevic, Rasmus Alm, Filip Pivkovski, Rasmus Wiedesheim-Paul, Karim Sadat, Viktor Svensson, Saber Azizi, Alexander Tkacz, Thierry Zahui, Adi Nalic, Ojevwe Akpoveta, Edwin Condrup.

Text och foto: Bert Lundqvist