Amr Kaddoura, som vaktade BoIS-målet senast mot Värnamo, får en ny chans när BoIS på lördag möter FC Rosengård. Ytterligare några spelare, som inte varit med så mycket, får spela från start.

– Det stämmer, alla ska få chansen, säger BoIS-tränaren Agim Sopi, som lät de flesta ha träningsfritt i dag men körde individuell träning med några av spelarna.

Som vi berättade i går får Philip Ljung chansen från start på en av mittbacksplatserna. Daniel Ask och Rasmus Wiedesheim-Paul är också med från början när bollen sätts i spel kl 13 på Landskrona IP:s konstgräsplan.

BoIS-truppen: Amr Kaddoura, Ivo Vazgec, Philip Andersson, Philip Ljung, Raslan Al Kurdi, Dennis Olofsson, Daniel Ask, Igor Arsenijevic, Rasmus Alm, Filip Pivkovski, Rasmus Wiedesheim-Paul, Karim Sadat, Viktor Svensson, Saber Azizi, Alexander Tkacz, Thierry Zahui, Adi Nalic, Ojevwe Akpoveta, Edwin Condrup.

Text och foto: Bert Lundqvist

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng