BoIS vann mot Division 1-laget Rosengård med 3-1, detta efter underläge i halvtid.

BoIS spelade med en lite rakare 4-4-2-uppställning där bland andra Philip Ljung och Rasmus Wiedesheim Paul fick chansen från start. Hemmalaget gjorde ingen större match i första halvlek och minuten före paus kunde Rosengård ta ledningen, detta sedan Amr Kaddoura hamnat lite snett i en utrusning.

BoIS gjorde ett byte i halvtid då Viktor Svensson ersatte Philip Andersson. I takt med att solen tittade fram, första halvlek fylld med regn och rusk, började BoIS också hitta spelet. Man hittade fina spelvändningar, vilket man förvisso stundtals också gjort i första halvlek, men nu fick man Rosengård tillbakatryckta under längre perioder. Karim Sadat kvitterade på straff fem minuter in på andra, i 63 minuten fixade Rasmus Alm 2-1 och samme man spelade fram Ojevwe Akpoveta som gjorde 3-1 på matchens sista spark.

Se BoIS-TV för spelar- och tränarkommentarer.

 

BoIS – Rosengård 3-1 (0-1)

43 0-1

50 1-1 Karim Sadat (straff)

63 2-1 Rasmus Alm (Viktor Svensson)

90 3-1 Ojevwe Akpoveta (Rasmus Alm)

 

Så spelade BoIS:

 

Amr Kaddoura

Dennis Olofsson – Philip Ljung – Philip Andersson (46 Viktor Svensson) – Raslan Al Kurdi (26 Alexander Tkacz)

Rasmus Alm – Igor Arsenijevic (57 Thierry Zahui) – Daniel Ask (57 Adi Nalic) – Filip Pivkovski

Karim Sadat (82 Edwin Condrup) – Rasmus Wiedeshem Paul (64 Ojevwe Akpoveta)

 

Text och foto: David Jönsson

 

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng