Målskyttet lossnade ordentligt när BoIS vann träningsmatchen mot Österlen med 5-0, den näst sista matchen innan serien startar.

 

BoIS startade med följande elva:

 

Ivo Vazgec

Dennis Olofsson – Philip Ljung – Viktor Svensson – Alexander Tkacz

Igor Arsenijevic – Thierry Zahui

Edafe Egbedi – Adi Nalic – Rasmus Alm

Karim Sadat

 

BoIS öppnade starkt, rivstart är väl att ta i men man ägde boll, löpte och hittade varandra. 1-0-målet redan efter 12 minuter var inte frukten av något mönsteranfall, men var likväl en riktigt vacker historia. Adi Nalic fick på en riktigt kanonskott några meter utanför straffområdet, otagbart för målvakten. Minuten efter var Österlen nära att kvittera, Ivo röt på sina utespelare att spela bollen snabbare och anfallet efter var sedan BoIS nära att göra mål efter ett snabbt anfall med få tillslag.

BoIS hade ett stort bollinnehav och spelade runt, man spelade sig till tre frilägen men samtliga vinkades av för offside. Ett fjärde kom på halvlekens övertid, denna gången var BoIS och i detta fallet Karim Sadat på rätt sida och han kunde ensam med målvakten skjuta in 2-0.

Amr Kaddoura fick vakta målet i andra halvlek,  som tappade i tempo mot slutet, men likväl ett kraftigt övertag för BoIS som också bytte in en del spelare. En som gjorde ett piggt inhopp var Filip Pivkovski som låg bakom Rasmus Wiedesheim Pauls 5-0 i slutet. Innan det hade Rasmus Alm gjort 3-0 och Wiedesheim Paul 4-0.

Se BoIS-TV för kommentarer från matchen.

 

BoIS – Österlen 5-0 (2-0)

12 1-0 Adi Nalic

47 2-0 Karim Sadat

59 3-0 Rasmus Alm

72 4-0 Rasmus Wiedesheim Paul

90 5-0 Rasmus Wiedesheim Paul

 

Så spelade BoIS

Ivo Vazgec (46 Amr Kaddoura)

Dennis Olofsson – Philip Ljung – Viktor Svensson – Alexander Tkacz (65 Saber Azizi)

Igor Arsenijevic (35 Måns Ekvall)  – Thierry Zahui (72 Edwin Condrup)

Edafe Egbedi (59 Filip Pivkovski) – Adi Nalic (59 Daniel Ask) – Rasmus Alm (65 Rasmus Wiedesheim Paul)

Karim Sadat (72 Ojevwe Akpoveta)

 

Text: David Jönsson, foto: Henrik Nordell (www.henriknordellphotography.com)