BoIS förlorade genrepet inför seriestarten om en vecka. Karlskrona vann med 2-0, båda målen inprickade i den andra halvleken.

 

BoIS ställde upp med följande lag

 

Ivo Vazgec

Dennis Olofsson – Philip Andersson – Viktor Svensson – Alexander Tkacz

Måns Ekvall – Thierry Zahui

Edafe Egbedi – Adi Nalic – Rasmus Alm

Karim Sadat

 

Insatsen i dagens match är nog inget BoIS vill kopiera till seriepremiären om drygt en vecka. För BoIS del var första halvan något bättre än andra och det var knappt halvvägs in i första halvlek som BoIS fick en straff tilldömd. Karim Sadats straff slog den inte bättre än att Karlskronas målvakt kunde rädda, och utöver straffen hade BoIS ytterligare en bra chans, men Viktor Svenssons nick gick strax utanför. Första matchen på naturgräs för BoIS, och kanske var underlaget anledningen till att man inte fick till det där snabba passningsspelet som man haft i tidigare matcher. Det dröjde med farliga målchanser till halvvägs in på andra halvlek. Då var Karlskrona fram och efter ett inspel från höger stötte sedan en bortaanfallare in bollen från nära håll.

BoIS tryckte på för en kvittering i en match som började hetta till. En del frisparkar och gula kort utdömdes. I matchens slutminuter gjorde Karlskrona 2-0 på straff.

Alexander Tkacz utgick skadad i slutet av matchen. Lyckligtvis handlar det bara om en lårkaka, som brukar ta ett par dagar att läka.

Se BoIS-TV för Agims kommentar om matchen.

 

BoIS – Karlskrona 0-2 (0-0)

70 0-1

89 0-2

 

Ivo Vazgec

Dennis Olofsson – Philip Andersson – Viktor Svensson – Alexander Tkacz (80 Ojevwe Akpoveta)

Måns Ekvall – Thierry Zahui

Edafe Egbedi (74 Filip Pivkovski) – Adi Nalic – Rasmus Alm (83 Rasmus Wiedesheim Paul)

Karim Sadat

Text och foto: David Jönsson