Liveintervjuer inför matchen, i paus och efter slutsignalen. Expertkommentatorer i webb-tv-studion, möjligheter att se matchrepriser och interagera med programledare och bisittare.

På söndag tar Landskrona BoIS Mediegrupp ytterligare ett kliv mot att göra modernare, rappare och fylligare bevakning av årets hemmamatcher. BoIS-Assyriska blir premiären för en rad nya grepp.
I tv-studion kommer programledare Torgny ”Togge” Andersen att ha kända BoIS-namn som experter vid sin sida. I premiärmatchen tar Håkan Söderstjerna plats bredvid ”Togge”.

– Det kommer att bli en interaktiv sändning. Intervjuer med hemma- och bortalagstränare sänds på BoIS Facebook 45-30 minuter före matchstart. Pausintervjuer läggs ut på Facebook där man kan kommentera och lämna sina tankar som vi sedan tar upp och diskuterar i studion, säger ”Togge”.
– Efter matchen följer vi sedan upp med ytterligare intervjuer med i huvudsak hemmaspelare och tränare som går ut i livesändningen men som förstås också läggs ut på BoIS hemsida och Facebook under kvällens lopp, tillägger han.

Under själva sändningen blir det också nya fräscha inslag. Ny grafik har tagits fram av produktionsansvarige Jacob Nyremark, som även ser till att leverera repriser av höjdpunkterna. Dessutom presenteras matchprofiler mera ingående.

För intervjuerna inför matchen och i paus svarar Lasse Möller, som sedan tillsammans med Bert Lundqvist också tar hand om intervjuerna efter match.
– Vår målsättning är att tv-sändningarna ska ge så mycket mervärde att BoIS-publiken även kanske vill köpa in matchen och se den i sin mobil, tillägger ”Togge”.

Under alla omständigheter blir det betydligt fler gratisuppdateringar på Facebook och förhoppningsvis en mera fullödig täckning av BoIS hemmamatcher.
Naturligtvis blir det även ett skrivet matchreferat på hemsida och Facebook så snart reportrarna klarat av tv-sändningarna.

TV-sändningen kommer Jacob Nyremark att täcka med sex kameror så rent tekniskt kan tittarna se fram mot en hög kvalitet på produkten.

Landskrona BoIS Mediegrupp hoppas att ni alla kommer att uppskatta de nya grepp som tagits och att ni har överseende med de eventuella barnsjukdomar som kan uppstå då detta blir den första chansen att testa detta i ett skarpt läge.

Bilden: Bert Lundqvist och Lasse Möller, som båda har erfarenheter på dryga 45 år inom press, radio och tv.