Nyhet för BoIS säsongen 2017 är Hemmakvälls Shoot Out.

Alla barn under 15 år får chansen att gå in på planen i halvtid och slå en straff på IP:s gräsmatta. Föräldrar får gärna följa med och ta bilder.

För att delta ska man samlas i hörnet mellan sittplats och VIP-restaurangen, som även kan nås från ståplats, senast i den 40:e matchminuten. Men det lönar sig att vara i tid. Hemmakväll bjuder nämligen de tio första deltagarna på en överraskning som man inte vill missa.

Något som alla unga BoISare inte får missa!

HUVUDPARTNERS

Huvudpartner 2016 för Landskrona BoIS är Prenad

GULDPARTNERS

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng