– Alla är taggade inför morgondagens hemmapremiär. Vi har gått igenom hur Assyriska spelar och vet lite mer om dem. Och det är bara tre poäng som gäller, Allt annat skulle vara en besvikelse, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.

Vädret börjar bli bättre och BoIS insats i premiären mot Husqvarna har gett bra reklam. Så förhoppningsvis blir det mycket folk på Landskrona Idrottsplats och en bra match på den fina gräsplanen.

Förmodligen gör BoIS inga förändringar med tanke på att man svarade för en fin prestation i premiären. Alla spelare är för stunden friska och klara för spel. Samma 18 spelare i truppen enligt följande:
Ivo Vazgec, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Viktor Svensson, Philip Andersson, Philip Ljung, Alexander Tkacz, Saber Azizi, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Daniel Ask, Rasmus Alm, Edafe Egbedi, Filip Pivkovski, Adi Nalic, Ojevwe Akpoveta, Karim Sadat, Rasmus Wiedesheim Paul.

Avspark kl 16.

Text: Bert Lundqvist, foto: Henrik Berglind