På måndag sätter sig ett gäng Gamla BoIS-are i bussen för att åka till Kristianstad och se Randigt möta en av förhandsfavoriterna till seriesegern Kristianstad FC. Och det finns plats för flera – både i bussen och i föreningen Gamla BoIS-are.

– I dag är vi 60-talet medlemmar i Gamla BoIS-are. Vår förhoppning är ju att betydligt flera ska ansluta sig till en synnerligen trevlig sammanslutning, säger Olof Andersson som inte bara sitter i styrelsen utan också arrangerar måndagens resa till matchen Kristianstad-BoIS.
– För att bli medlem i Gamla BoIS-are ska du antingen ha varit spelare, ledare eller haft någon form av sysselsättning inom Landskrona BoIS. Vår förhoppning är att betydligt flera av de yngre BoIS-arna ska ansluta sig. Vi har ett par träffar om året förutom våra möten där vi träffas, pratar minnen, framtid och helt enkelt har jäkligt roligt, säger Olof Andersson.

Det kostar en 100-lapp att bli medlem i Gamla BoIS-are. För att åka med på måndag betalar man 200 kronor och det inkluderar både bussresa och biljett.
– Billigare än så kan man knappast se matchen live, säger Olof Andersson.
– Det finns fortfarande gott om plats kvar i bussen så det är bara att anmäla sig. På vägen upp kommer vi att köra en dvd med gamla BoIS-minnen. Sedan blir det förstås utrymme för mycket gagg och skratt, lovar Olof.

Om ni vill anmäla er så gör detta på mejl till olof.andersson@live.com så är ni garanterad plats.
– Detta är en grej vi gör för våra medlemmar. Sedan har vi lovat att kliva in ytterligare i Landskrona BoIS matchverksamhet denna säsong genom att hjälpa till att sälja matchprogrammet Sunes Magasin, förklarar Olof.

På måndag kan BoIS ta sin tredje raka seger i årets division 1. På plats kommer ett antal Gamla BoIS-are finnas och heja fram sina favoriter. Missa inte den möjligheten utan anmäl dig – gå med i Gamla BoIS-are om du inte är det – och åk med.
Undertecknad kommer – om inget oförutsett inträffar – att åka med på resan och i text och bild berätta om hur det hela avlöpte.

Text: Lars Möller

Bilden: Claes Cronqvist, ordförande i Gamla BoIS-are.