Det blir exakt samma 18-mannatrupp till matchen mot Rosengård som senast mot Kristianstad. Om det sedan blir samma startelva återstår att se. Den vill BoIS-tränaren Agim hålla på tills i morgon. Klart är dock att Viktor Svensson är högaktuell för en come back.

– Viktor fick en liten känning i låret på torsdagsträningen men i går tränade han för fullt igen, säger Agim.

I fjol hade BoIS några möjligheter att passera Öster och gå upp i serieledning efter det att smålänningarna tappat poäng, men misslyckades varje gång. I går tappade Ljungskile poäng och därmed betyder en vinst för BoIS att man går upp i ledning.
– Det är så tidigt på säsongen så det tror jag inte påverkar våra spelare. Vi går för vinst men för att ta tre poäng behöver vi höja effektiviteten och vara mer hungriga i straffområdet, precis som jag sagt flera gånger tidigare.

Agim Sopi har bra koll på motståndaren Rosengård. Han har sett dem live några gånger samt på video.
– Ja, och jag har haft genomgång med spelarna också, så de vet vad de ska se upp med.

Startelvan har Agim Sopi i stort sett klart för sig. När det gäller målvakterna har han en valmöjlighet eftersom båda är helt klara för spel efter sina skador mot Kristianstad.
När det gäller skadeläget i övrigt i BoIS så kommer Igor Arsenijevic att börja jogga i veckan som kommer.
– Går allt bra så kan han vara aktuell för spel igen om två-tre veckor, säger Agim.

BoIS-truppen är så här: Ivo Vazgec, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Viktor Svensson, Philip Andersson, Philip Ljung, Saber Azizi, Alexander Tkacz, Edafe Egbedi, Måns Ekvall, Thierry Zahui, Edwin Condrup, Rasmus Alm, Filip Pivkovski, Adi Nalic, Ojevwe Akpoveta, Karim Sadat, John Ebere Ekeh.

Matchen börjar kl 19 på Landskrona IP.

Text: Bert Lundqvist, foto: David Jönsson