Daniel Ask är sjuk och kommer inte att vara med i BoIS trupp till matchen mot Mjällby. Däremot är Adi Nalic frisk efter sin sjukdom och ingår i truppen.

– Det är förstås kul att vara med när vi möter min moderklubb men jag ser det ändå som vilken match som helst. Antagligen får jag börja på bänken men hoppas förstås på ett inhopp, säger Adi Nalic.

BoIS-tränaren Agim Sopi har nominerat en trupp som i dag består av 16 spelare.
– Jag kommer att kolla in U 19:s match mot Malmö FF och först då bestämmer jag mig för vilka två som ska vara med på söndag. Det handlar om Edwin Condrup, Kevin Jensen och John Ebere Ekeh, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.

Truppen: Ivo Vazgec, Amr Kaddoura, Dennis Olofsson, Philip Andersson, Viktor Svensson, Alexander Tkacz, Philip Ljung, Saber Azizi, Thierry Zahui, Måns Ekvall, Rasmus Alm, Edafe Egbedi, Adi Nalic, Filip Pivkovski, Ojevwe Akpoveta, Karim Sadat.

Matchen mot Mjällby börjar söndag kl 16. Välkomna till IP!

Text: Bert Lundqvist, foto: David Jönsson